2015-03-31 » Inlagt av: Info från programmet

KBT-terapeut till Läkarhuset Tranås

Vi ingår i Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Tranås i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 150 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg.

 

Du finner mer information på www.lideta.se

 

Vi söker nu en KBT-terapeut till Läkarhuset Tranås.

 

Arbetsuppgifter: På vårdcentralen arbetar du med ungdomar och vuxna patienter med varierande problematik såsom till exempel personer i kris, lätta till medelsvåra depressioner, ångestsyndrom, stressrelaterade tillstånd, smärtproblematik och psykosociala problem. Arbetet innebär bland annat psykoterapeutiska kontakter, rådgivning och bedömning.Terapeuten tar emot patienter både via egna anmälningar och på remiss från läkare. Det är viktigt att du som söker trivs med att arbeta självständigt och vill arbeta aktivt med att delta i verksamheten och samarbetsformerna.

 

Terapiarbetet på vårdcentral erbjuder ett brett spektrum av patienter och ett givande behandlingsarbete. Teamarbete med vårdcentralens övriga yrkesgrupper ingår i dina arbetsuppgifterDin kompetensVi söker dig som är utbildad psykolog/psykoterapeut, socionom eller motsvarande.Det är ett krav att du har KBT kompetens och att du har erfarenhet av arbete inom primärvården.

 

Mer om tjänsten: Tjänstgöringsgrad kan diskuteras beroende på kandidat.Tillträde under 2015.Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se Vi behandlar ansökningar löpande.Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Personal- och Rekryteringsansvarig Maria Jerlebo 070-609 30 04.