2011-03-20 » Inlagt av:

Anmälan till PS11 öppen från 21/3!

Fredag förmiddag: Avfärd från Linköping på gemensamt sätt i mån av plats (anmälan till detta sker separat, sköts av Stimulus styrelse och kan inte anmälas ännu)

Fredag kväll: Välkomstcermoni samt lite gruppdiskussioner.

 

Lördag: En heldag med tre föreläsningspass, lunch och gruppdiskussioner. Detta kostar 300kr. Priset har tyvärr stigit något eftersom Lundastudenterna gått in för att göra konferensen hållbar ur miljösynpunkt. Vi hoppas att ni tycker denna lilla investering är acceptabel för miljöns skull. Nytt för i år är att man bokar in sig på det pass som verkar intressant. Inget slagsmål i föreläsningssalarna i år alltså!

Lördagkväll: Fantastisk fest och middag för 350 kr (kräver konferensbiljett). Eftersläppsbiljetter till detta kostar 100 kr om du vill komma efter middagen.

 

Söndag: Ingen planerad aktivitet ännu, eventuellt tillkommer detta annars blir det en skön sovmorgon. Så småningom kör vi hemmåt underdagen.

 

För att få åka med i Stimulus buss måste konferensbiljett köpas, i varje fall får dessa studenter företräde. Mer info kommer från Styrelsen senare.

 

Kolla in ps11.se och ps11 på facebook. Föreläsare och upplägg samt all info du behöver om divansurfing (ett alternativ till hårda gympasalsgolv) finns tillgängligt.