2014-10-01 » Inlagt av: Psyko

Zombiesittningen är nu FULLSATT!

Otroligt roligt att så många vill komma och göra den här sittningen till den grymmaste av tillställningar, där vi får chansen att bygga broar mellan terminerna och skapa härliga (läskiga?) minnen tillsammans.

 

Vill du väldigt gärna gå på sittningen, men missade att anmäla dig? Skicka då iväg ett mail till sittning@psykofesteri.com så skriver vi upp dig på vår reservlista, man vet aldrig om det råkar bli någon liten plats ledig. Skriv då med ert fullständiga namn, Liu-ID, vad ni vill ha och dricka (Vitt/rött vin, öl, cider eller läsk), om ni har någon specialkost eller några allergier samt om ni är medlemmar i StuFF.

 

Har du inte anmält dig till sittningen, men kanske vill komma och dansa loss på kravallen efter sittningen ändå? Skicka då ett mail till info@psykofesteri.com snarast, då vi har möjlighet att ge er förköp! Inkludera då i mailet hur många ni vill gå, samt era Liu-ID.

 

Nu till betalningen!
Det kostar 270 kr för StuFF-medlemmar och 290 kr för icke-medlemmar (225 respektive 245 för alkoholfritt). I priset ingår en fulvinsrunda (så att vi blir lite varma i kläderna), en sittning samt eftersläpp på Oralspex kravall ApokalypseNH.

 

Senast på fredag 3/10 ska betalningen vara inne. Pengarna sätts in på vårt PsyKO-konto: Nordea clearingnr 3015, kontonr 2044884. Märk betalningen med ditt LiU-ID!

 

Vi i PsyKO är så taggade, hoppas ni också är det!

PS. Se till att gå gärna med i evenemanget på facebook HÄR för att lättare få uppdateringar om när, var och hur kvällen utspelar sig! Självklart kommer detaljer för kvällen även dyka upp här.


Inga kommentarer inlagda!