2014-06-01

Terminens sista fotboll!

går av stapeln imorgon 18.30. Kom och träna av dig inför sommarens uteserveringar :) 


2014-05-14

Volleybollturneringen

Så är det dags – 2014 års upplaga av den traditionsenliga Volleybollturneringen!

 

Denna underbara klassiker kommer i år äga rum på planerna i Trädgårdsföreningen SÖNDAGEN 25/5 mellan 14.00 och 19.00! Glöm alltså vad som kan ha sagts tidigare om lördag, TF strulade med oss så nu blir det Söndag, men det blir ju minst lika bra :) Snacka med kompisarna och styr ihop ett lag, det kostar endast 25 kronor per person. Fina PRISER till vinnarna och även till mest enhetligt lag! Vi i Idrottsutskottet kommer ha ett lag där det finns någon enstaka plats ledig om någon vill vara med men har trökiga kompisar.

 

Vi hoppas såklart på att få se så många psykologstudenter som möjligt, men håller även alla tummar på att ett gäng personalvetare och kognitionsvetare skall orka sig upp efter Vårsittningen för den bästa sortens bakishäng! Och är du sköterska, läkare, tekfakare eller nåt annat kul? Maila in ett lag, förhoppningsvis finns plats och ju mer blandning desto roligare! :) MaxPULS tar emot personalvetarnas anmälningar! 

 

Vi kommer följa relativt klassiska beachvolley-regler (kommer snart upp med ett litet regelblad) med 4 personer på planen samtidigt. Lagen skall bestå av minst 5 stycken men kan annars vara oändligt stora! Ni anmäler er lagvis genom att skicka ett mail med lagnamn och en kontaktperson (Namn + LiuID) till idrottsutskottet@psykologprogrammet.se. Anmälan är dock inte klar förrän ni även har betalat en klumpsumma för hela laget till oss på -->

 (Clearing 2489. Kontonr 022 54 39 på Danske Bank).


ALLRA senast onsdag 21/5 måste anmälan och betalning vara inne, men fixa det gärna snarast möjligt så kan vi börja planera schemat! Ni som mest gillar ett sportlöst trädgårdshäng är självklart supervälkomna, men kommer tyvärr gå miste om vissa speciella LIDL-gåvor som är värda minst 25kr, så tänk en gång extra!

 

Hör av er om ni undrar något, annars ser vi fram emot era anmälningar! Än mer detaljer kommer närmre inpå. Och bjud in vänner och bekanta till evenemanget! Idrottsutskottet har inte så vidare värst många på fejjan.. Följ uppdateringar på evenemanget

https://www.facebook.com/events/1454215581489854/?context=create&source=49

 

Slutligen vår viktigaste info: Omslagsbilden är lite missvisande - SPELA FÖR ATT HA KUL!

Mvh Psykologprogrammets idrottsutskott


2014-04-22

Psykologfotbollen går ut!

Mer Info från oss!

 

På måndag 28/4 18.30 (dagen efter Vandringen) börjar Utesäsongen för psykologfotbollen. Vi kommer köra på måndagar 18.30-20.00 den här terminen då det verkade populärast! Samma plan som tidigare, i Rydskogen vid stugan (mot Gottfridsberg till). En av måndagarna i maj har vi även tänkt bjuda in personalvetarna på en match, så nu gäller det att vi tränar upp oss!

 

Mvh Idrottsutskottet


2014-04-22

Vårvandring med Idrottsutskottet

Som student är dagarna ofta väldigt lika varandra. Sällan ser man i annat än campus och möjligen innerstan. Därför känns det fantastiskt att kunna bjuda in till Idrottsutskottets första uteaktivitet nu när våren har kommit för att stanna! På söndag 27/4 traskar vi ut i naturen för Vandring i Tinnerö Eklandskap vid Haningeleden (http://www.visitlinkoping.se/gora/visit-linkoping-tipsar/eklandskapet). Naturreservatet är vida känt för sitt oslagbara djur- och växtliv. YR tycker än så länge att det ska bli 17 grader och sol, så detta får inte missas!

 

Vi tänker oss några mysiga timmar i ett par bekväma skor, där tempot inte är det viktiga. Halvvägs in letar vi på en grillplats och tar en lång, härlig lunchpaus. Tag själva med vad ni vill äta och dricka så står vi för elden! Då det är en gratisaktivitet så behövs ingen officiell anmälan, men säg gärna till i förväg om ni kommer så att vi vet hur många vi ska vänta oss. Och håll tiden för klockan 10.30 ger vi oss av och sedan kan det vara svårt att sluta upp! Förmodligen är vi ute i 3-4 timmar, men vill man gå hem tidigare eller stanna kvar lite extra så går det fint.

 

Tid: Nu på söndag 27/4, kl 10.30.

Plats: Naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Info om mötesplats kommer i slutet av veckan när vi har varit där och tittat lite. Förmodligen träffas cyklister någonstans vid Campus eller i Valla och cyklar tillsammans mot naturreservatet.

Klädsel: Bekvämt. Bra skor. Förhoppningsvis solglasögon.

Medtag: Lunch. Mycket vatten.

 

Se evenemanget- https://www.facebook.com/events/280777755422395/?context=create&source=49 eller vår Facebooksida- https://www.facebook.com/Idrottsutskottet för löpande information. Vi tror starkt på det här, så kom med!

 

Med vänliga hälsningar

Idrottsutskottet

 

PS Om det verkar bli regn så får vi överväga att skjuta på aktiviteten till ett senare tillfälle. 


2014-03-19

LASERDOME

Drömmer du om att ge dig ut i krig? (Nja). Är du kanske en av oss 7,046 miljarder (jordens befolkning enligt Wiki) som blir barnsligt lyckliga när det nalkas laserkrig? (Ja). Håll i hatten för Äntligen är det dags för nya idrottsutskottets första rolighet. LAAASERDOME! 

Måndag den 31a mars är lokalen på Industrigatan 38 bokad för vårterminens stora fight. Vi kommer ha stället för oss själva i två timmar så de glada som får biljett kommer turas om att köra 20-minutersmatcher. Stora mängder svett är att vänta, så träningskläder kan vara smart. Gärna mörka sådana om du inte vill springa runt och lysa upp stället! Mellan matcherna kommer det (för de som orkar) finnas möjlighet för andra spel och roligheter. 


Vid vår enkät märkte vi att många var sugna på denna aktivitet, så hoppas det fortfarande är många! Lokalen tar 25 personer totalt, så det kommer vara först till kvarn på biljetterna (anmälningarna). Vi kommer ta emot dessa anmälningar med start på vårt alldeles egna Onsdagsfika den 26/3. Man kan utöver sig själv anmäla upp till 3 kompisar och efter onsdagsfikat kommer vi fortsätta ta anmälningar på mailen (idrottsutskottet@psykologprogrammet.se). Det är viktigt att alla som anmäler sig faktiskt kommer! Betalningen på 150:- betalas på måndagen på plats!

Var? Laserdome-huset, Industrigatan 38.
När? Måndag 31/3, 17.45-20.00. Kom i tid!
Hur? Otroligt roligt. Plats till de 25 första efter anmälan på onsdagsfikat 26/3. 
Vilka? De 25 första psykologstudenterna som anmäler sig. Hoppas på många från alla årskullar!
Kostnad? 150:- betalas på plats.

Vid frågor kan ni kommentera, vända er till någon av medlemmarna i idrottsutskottet eller skriva till Idrottsutskottet på mail eller facebook! Se också självklart facebookevenemanget! https://www.facebook.com/events/428437240624616/

Det här kommer bli fruktansvärt roligt.

Med vänliga hälsningar

Psykologprogrammets Idrottsutskott2014-03-03

Psykologfotboll och nytt Idrottsutskott!

Hej!


Vi i nya idrottsutskottet vill meddela att vi lever och spånar sportiga idéer inför våren! 

Vi är Alette Hellström (T4, ordförande), Mimmi Eriksson (T4, sekreterare), Lisa Ring (T2, bokningsansvarig), Carl Rosendahl (T2, kassör) och Erik Wallner (T2, infoansvarig) där rollerna är lite flytande.

Vi har lagt en enkät på Facebook-gruppen (Psykologstudenter Linköping Uni.) där man kan fylla i vilka aktiviteter man är intressersd av. Gå in och svara på denna om ni har missat det, så kan vi arbeta utifrån allas önskemål!

Fotbollen är igång som vanligt på Campushallen, Söndagar 18.00-19.30. Vi hoppas så många som möjligt vill fortsätta komma och ha roligt tillsammans! Kostnaden har denna termin höjts något med anledning av ett ändrat sponsavtal med campushallen. Terminspriset är nu 300:- per person och skall betalas in snarast till idrottsutskottets konto på Danske Bank (clearing 2489, kontonr 0225439). Se informationsrutan på idrottsutskottets flik för mer info! Kom jättegärna och testa på att spela 2 veckor, men sedan behöver vi inbetalningen. Framåt våren går vi ut på gräs!

 

Ha ögonen öppna för mer info från oss kommande veckor!

Mvh Idrottsutskottet 


2014-01-23

Nu börjar det närma sig

Sakta men säkert så börjar det vi alla älskar att närma sig. Tentorna är över och det är dags att ta tag i det där som kanske glömts bort i all tentaångesten, träningen. Men löprundan är förstörd av all snö, gymmet är fullt av alla med nyårslöften och ett guldkort på Campushallen är ack så dyrt, så vad är då lösningen? Psykologfotbollen så klart! Vill du säkra dig till beachen ’14 så är det här det självklara valet och den 2:a februari drar det igång igen inne i Campushallen samma tid som vanligt.

 

Med denna glädjande nyhet så vill också ett trött och gammalt Idrottsutskott tacka för sig och meddela att nu under våren så tar ett nytt och sportigt gäng över. Det har varit ett kul år, vi hoppas att ni tyckt detsamma och tror att kommande år kommer bli än bättre!


2013-11-15

Sök till Idrottsutskottet

Saker kommer och går, inte ens Idrottsutskott består. Med andra ord, vi i Idrottsutskottet har tankar om att göra något annat till våren än att styra upp psykologfotbollen, volleybollturneringar, dans och så vidare. Vi söker därför dig som vill vara med i programmets, kanske, idrottigaste utskott! Fördelar med att vara med är att det är ett roligt men samtidigt lättsamt utskott. Arbetet kan i hög mån anpassas utifrån nuvarande livssituation - därav att vi än så länge bara anordnat psykologftobollen under hösten. Allt du behöver göra för att söka är att skicka ett mail till oss där du har svarat på följande tre frågor:

 

1. Varför vill du vara med i Idrottsutskottet?
2. Vad tänker du att du kan tillföra till Idrottsutskottet?
3. Har du några idéer kring aktiviteter som du skulle vilja genomföra?

 

samt säger vad du heter och vilken termin du går senast den 22:a november. Och det är jättekul så se till att skicka en ansökan så snart som möjligt!


2013-10-02

Psykologfotbollen går in

Campushallen, som vi har saknat dig! Vi skippar därför den kyliga gräsplanen i Rydsskogen på torsdag och rör psykologfotbollen inåt till Campushallens varma hallar. Nu på söndag 18:00 blir första tillfället i Campushallen och efter det tuffar psykologfotbollen på på den tiden och dagen resten av terminen.

 

Det börjar också bli den tiden på året då det är dags att betala terminsavgiften för fotbollen. Höstens avgift kommer att gå på 150:- för studenter och 200:- för ickestudenter. Likt förut så får man testa på tre gånger, men sedan ser vi gärna en liten insättning på vårt konto:

Bank: Länsförsäkringar

Clearingnummer: 9023

Kontonummer: 2155072

Märk gärna betalningen med ert LiU-ID. Det var nog allt om fotbollen, men det viktigaste är alltså nu på söndag, kl 18 i Campushallen och ingen fotboll på torsdag!

 

Vi i Idrottsutskottet har givetvis andra aktiviteter på gång under hösten, men mer än en sådan tease vill vi inte ge er än. Har ni några synpunkter, frågor eller dylikt så går det givetvis alltid bra att höra av er till oss antingen via mail eller Facebook.


2013-09-04

Tillbaka till rutinen: Psykologfotboll imorgon torsdag

Sommaren är över, nollan har blivit ettan och det innebär också att det äntligen är dags för psykolgofotboll! Första tillfället är redan imorgon, torsdag, klockan 18:00 då vi möts vid Ryds Motionscentrum och glatt spelar lite fotboll i 1,5 timme som vanligt. Fritt fram för alla att kika förbi och spela lite. 

 

För eventuella förvirrade ettor där ute som undrar vad psykologfotboll är så är det en tradition sen några år tillbaka där psykologer möts upp under Idrottsutskottets ledning och spelar lite fotboll. Man behöver inte vara ett fotbollsproffs för att vara med, utan det är en mer lekfull stämning. Som sagt så kostar det lite att vara med, priset är inte bestämt för den här terminen men det har aldrig varit mer än 200:- för en termin och det tar vi senare, första gångerna är helt ickebindande. Kort sagt, det finns ingen anledning att inte komma imorgon!


2013-05-17

Volleybollturnering på söndag!

På söndag är det äntligen dags för inträdet till sommar, då är det nämligen dags för 2013s Volleybollturnering. Vi har nu skickat ut ett mail till alla lagkaptener med spelscheman och regler för söndagens turnering (så om du inte hört något, tjata lite på din lagkapten/den som anmälde er). Det kanske viktigaste som står i mailet är dock att det börjar klockan 12, så se till att vara i tid så löser sig resten.

 

Givetvis vill vi ha lika mycket av en folkfest som förra året, så ni som inte ska spela, kom gärna förbi och titta på! Vi kommer hålla till vid Trädgårdsföreningens volleybollplaner så bara kika förbi någon gång mellan 12-18. Hoppas att vi ses där!


2013-04-28

Äntligen börjar sommaren närma sig

Flashback är förbi, sommarsittningen närmar sig, men först är det så klart dags för en annan psykologtradition, nämligen den årliga folkfesten som är volleybollturneringen i trädgårdsföreningen. I år kommer den hållas söndagen den 19:e maj, likt förra året så kommer den börja klockan 12 och vi hoppas givetvis på en lika stor succé som då, avseende såväl vädret som antalet lag, spännande matcher och mängden folk som kom förbi bara för att kika på matcherna.

 

Likt förra året så ska varje lag bestå av åtminstone fyra spelare, mängden folk på bänken finns det ingen gräns för, med andra ord ingen maxgräns för antalet lagmedlemmar. Anmälan skickas in lagvis till vår mail senast den 12:e maj. I mailet vill vi ha namn på de personer som är med i laget samt vem som är kontaktperson och mail och telefonnummer till denne. Även betalningen på 20:-/person sker lagvis, betalningsinstruktioner får ni som svar på ert anmälningsmail.

 

Om ni väldigt gärna vill vara med, men inte är ett fulltaligt lag eller kanske är du bara en ensam stjärnspelare, hör av dig till oss ändå så försöker vi pussla ihop ett lag om det är fler som är i en liknande situation, alternativt, fråga på Facebook. Om det efter det här bombardemanget av information fortfarande kvarstår frågor så tveka inte, utan hör av er till oss antingen i vårt Facebook-evenemang, som ni gärna får attenda, eller via ovanstående mail.


2013-03-13

Ën dansant kväll med Idrottsutskottet

Låt inte den nyfallna snön få dig deprimerad och hopplös, utan dansa in våren tillsammans med Idrottsutskottet! Torsdagen den 21:a så är det nämligen favorit i repris då Anton och Frans håller i en timmes glatt buggande, andra timmen tar sedan Emma över och leder in oss i den romantiska tangons värld. Allt detta sker givetvis på en grundläggande nivå och alla, oavsett tidigare danserfarenheter (aldrig försent att lära sig), är välkomna till Folkungahallen mellan 20-22 på torsdagen för en underbart dansant kväll!

 

Ingen formell anmälan för kvällen behövs utan det är bara att dyka upp, med det sagt så uppskattar vi ifall ni attendar vårt Facebook-evenemang så att vi får en aning om hur många som kommer. Kostnaden för kvällen är 20:-/person vilket betalas på plats. Krångligare än så är det inte, så se till att inte missa denna rödskimrande, benvärmarfullpackade och ”ros i munnen”-inspirerade kväll!


2013-02-11

Anmälan till på lördag

På lördag är det äntligen dags för PsyKOs och Idrottsutskottets gemensamma aktivitetsdag och därför kan det också vara lämpligt att vi börjar ta anmälningar och berättar lite mer om konceptet.  Dagen börjar som sagt med Idrottsutskottets aktivitet, där vi 12:30 möts i Vasahallen iförda kläder av det lite mer oömma slaget. Indelade i lag så kommer vi sedan tävla vid fem olika stationer, däribland ”galge mellan benen”, ”megaalfapet” och ”vem kan äta snöret snabbast?”. Det rör sig alltså om lekar snarare än idrottsaktiviteter. Vi kommer vara klara senast 14:30, där det finns ett utrymme för att gå hem och äta innan PsyKOs förfest (där vinnaren presenteras) samt utgången till NH.

 

Anmälningar till denna dag kommer fantastiska PsyKO ta hand om på onsdagsfikat (den 13:e). Ni kan då anmäla er tillsammans med en person som ni vill vara i lag med så kommer vi försöka mixa ihop dessa par till lag innehållandes olika terminer. Givetvis går det bra att flyga solo också och anmäla sig själv, ingen värdering i det.  Priset är inte helt satt än, men räkna med runt 50:- per person (vilket betalas kontant på onsdagsfikat) och anmälningar tas för enkelhetens skull endast till hela evenemanget (inget lägre pris för enbart Idrottsutskottets eller PsyKOs del). Och till sist, kan du inte vara på onsdagsfikat så går det givetvis bra att skicka dit en kompis istället.

 

Glöm inte heller att attenda evenemanget på Facebook.


2013-02-01

Idrottsutskottet <3 PsyKO

Två dagar efter alla hjärtans dag, den 16:e februari, så har vi i PsyKO och Idrottsutskottet bestämt oss för att bekänna vår kärlek till varandra och bjuder därför in hela programmet till en underbar heldag. Dagen kommer börja redan vid lunch då vi i lag kommer att tävla mot varandra i roliga lekar. Fyllda med adrenalin skiljs vi åt i några timmar så att vi hinner varva ner, fixa oss i ordning för fest och käka lite mat, för att sedan mötas upp igen för en samordnad psykologförfest. Och vad är väl en psykologförfest utan en gemensam psykologutgång? Sammanfattningsvis så bygger vår kärleksbekännelse alltså på några timmar lekar, förfest och gemensam utgång. Givetvis kan man välja att bara vara med på en av delarna (men då missar man antingen avslöjandet av tävlingsresultatet eller själva tävlingen och en massa skoj). Vi kommer gå ut med mer exakta tider, priser och platser så snart allt är mer bestämt. Så gillar du att leka med psykologer, förfesta med psykologer, gå ut med psykologer eller är du bara en sucker för kärlek? Boka upp er den 16:e februari.


2013-01-26

Psykologfotboll imorgon, målet = beach '13

Imorgon är det äntligen dags! 2013s första psykologfotboll! Vi fortsätter att spela på söndagar i Campushallen mellan 19:00-20:30. För att fortsätta spela 1,5 timme så måste vi tyvärr höja terminsavgiften till 200:- (250:- för ickestudenter) vilket sätts in på vårt nya konto:

 

Bank: Länsförsäkringar

Clearingnummer: 9023

Kontonummer: 2155072

 

Vi tänker att det är fördelaktigt att vi vet vem pengarna kommer ifrån, så märk gärna betalningen med ert LIU-ID. Precis som tidigare så är det fritt fram att testa på fotbollen vid tre tillfällen ifall man är osäker på om det är något för en. Och till sist, ni som inte varit på psykologfotbollen tidigare, ni är lite extra varmt välkomna imorgon, få vägar mot beach ’13 är lika underhållande.


2013-01-12

Nytt Idrottsutskott och fotboll den 29:e

Det går rykten om att PsyKO och Freud söker folk för att bli nya PsyKOn och Freudianer. Vissa utskott är segare än andra. Vi i Idrottsutskottet valde nämligen ut nya medlemmar redan innan årets slut, lite mer förutseende. Det nya utskottet består av Hanna Ström (T3), Anna Svanberg Wärn (T5), Alexander Örtenholm (T3), Erika Wiman (T1), Simon Juhlin (T1) och Niklas Estgren (T1). En mer utförlig beskrivning dyker upp senare.

 

Det vi främst vill meddela nu är att Psykologfotbollen drar igång igen först den 27:e januari. Det är alltså ingen fotboll varken den 13:e eller 20:e januari, hoppas att ni överlever ändå.


2012-11-30

Sista anmälningsdagen idag

Tiden går snabbt när man har roligt, alternativt när man har tentaplugg. Hursomhelst så är dagen för klättring och botning av höjd- och väggfobier inte långt borta! Det är alltså redan nu på måndag klockan 19:00 (vi möts i entrén 18:45) i Hangaren (skate- och klätterhall i Ryd). Måndag kan tyckas avlägset med hela helgen framför sig, dock så är sista anmälningsdagen idag, så skicka iväg ett mail till oss på en gång så att du försäkrar dig om en plats på måndag!


2012-11-23

Utmana din höjdrädsla

Höjdrädd? Repfobi? Tillitsproblem? Väggfobi? Oavsett vilket så är det dags att arbeta bort det och vad vore väl effektivare än klättring? Därför anordnar vi i Idrottsutskottet en klättringskväll den 3:e december klockan 19:00-20:00. Under denna timme kommer vi ha två stycken instruktörer som sköter säkringen och tillhandahåller utrustning i form av sele och klättringsskor. Vi kommer att hålla till i Hangaren, så även om du kan klättra gratis med ditt Campushallen-kort så får du här lite mer gedigna väggar att arbeta bort väggfobin med. Det hela kommer att kosta 50:-/person så om du vill vara med, maila oss senast fredagen den 30:e så får du ett mail med betalningsinstruktioner tillbaka.

 

Även de som saknar fobier och helt enkelt bara tycker att det är kul att klättra är välkomna att anmäla sig.


2012-10-24

Premiär!

En premiär i Idrottsutskottets historia kommer ske tisdagen den 6:e november kl 17:45 i Campushallen, då är det nämligen dags för handboll. Upplägget kommer att likna det med psykologfotbollen, det är bara för att ha kul så du behöver absolut inte vara Dalibor Doder eller Isabelle Gulldén för att komma. Den första kvarten används till att gå igenom enklare regler och dylikt och resten av tiden (fram till 19:00) kommer vi spela matcher. En jäkligt rolig och lättsam kväll helt enkelt. Och det kanske mest fantastiska är att det är helt gratis så det är bara att dyka upp ombytt till Campushallen den 6:e kl 18:00. Ni får gärna anmäla att ni kommer via vårt Facebook-evenemang (bara så att vi får en aning om hur många som kommer).


2012-10-02

Kolhydrater & förbränning

Imorgon är det dags för Idrottsutskottet att bjuda på fika så passa på att kika förbi onsdagsfikat imorgon för en smaskig kolhydratsuppladdning. Men vad är kolhydrater utan användningsområden? Onödig energi är givetvis svaret, tillsammans med smaskiga bakelser så kommer vi därför även bjuda på information kring höstens framtida aktiviteter, allihopa perfekta tillfällen att bränna bort dessa kolhydrater.


2012-09-29

Glada nyheter i höstslasket

Gräs och ren luft har sin charm, ösregn och lera är inte lika charmigt. Eftersom vi kommer allt djupare in i hösten så är det därför dags för Psykologfotbollen att röra sig inåt. Nästa Psykologfotboll blir således i Campushallen och på en söndag, inte en torsdag. Det innebär att nästa tillfälle sker den 7:e oktober klockan 19:00, vi fortsätter att spela i 1,5 timme.

 

Eftersom det i torsdags var fjärde gången så börjar det bli dags för betalning. Efter att vi i Idrottsutskottet har sett över ekonomin så kan vi glatt meddela att vi sänker terminsavgiften till 100:- för psykologstudenter och 150:- till programanknytna. Ni som vet med er att ni spelat eller kommer att spela mer än tre gånger får därför gärna föra över denna terminsavgift till Idrottsutskottets bankkonto:

 

Bank: Handelsbanken

Clearingnummer: 6624

Kontonummer: 612 606 988

 

Märk betalningen med ert LIU-ID. I övrigt gäller samma regler som förra terminen. För dig som vill göra något annat/mer än spela fotboll så kommer vi på vårt onsdagsfika den 3:e oktober gå ut med höstens aktiviteter, så missa inte det!


2012-09-26

Sista dagen nu

Som många av er kanske redan vet så har vi i Idrottsutskottet skickat ut en enkät för ungefär en vecka sedan där ni har fått svara på vad ni vill att vi ska göra för er. Kort och gott vad för idrottsliga aktiviteter vi ska styra upp under hösten/vintern. Det vi var mindre bra på att delge var att ni hade en vecka på er att svara, sista dagen är alltså idag detta då vi ska sätta oss ner och diskutera igenom hösten imorgon. Om du väntat med att svara för att du kanske inte vet om laserdome (alternativet laserhallen) är lika kul som i How I Met Your Mother, om bodaborg är lika utmanande och roligt som Fångarna på Fortet eller så kanske du bara har glömt att svara. Oavsett, så vore vi jättetacksamma om ni svarade senast idag.

 

Länk till enkäten.


2012-09-03

Tiden är satt

Nu är det äntligen klart, tiden för de kommande fyra veckornas psykologfotboll blir 17:30-19:00. Vi rivstartar alltså direkt nu på torsdag med en och en halvtimme och hoppas att vi lyckas locka riktigt många ettor till denna djupt inrotade psykologtradition. Vad är då denna tradition kan en nyanländ psykologstudent fråga, jo det är en tradition där psykologer varje vecka träffas för att spela lite fotboll tillsammans. Det är högst kamratligt och du behöver inte ha spelat i Allsvenskan för att få vara med. Nu i början kommer vi hålla till vid Ryds motionscentrum (det ligger i Rydsskogen) och i oktober rör vi oss in i Campushallen. I den senare finns det givetvis omklädningsrum, men nu under de fyra första tillfällena kan det vara bekvämast att byta om hemma.

 

Terminskostnaden för detta är 150:- och förs över till Idrottsutskottets konto:

Bank: Handelsbanken

Clearingnummer: 6624

Kontonummer: 612 606 988

Märk betalningen med ert LIU-ID. Om man är osäker på ifall det där med psykologfotboll är ens grej (vilket det såklart är) så är det fritt fram att komma och testa på det under tre tillfällen, helt gratis såklart. Skulle någon, såväl etta som äldre terminare, ha några frågor (exempelvis mer exakt vart man möts upp) eller förslag kring allt detta så hör av er till idrottsutskottet@psykologprogrammet.se.


2012-08-29

We're back!

Idrottsutskottet är äntligen tillbaka efter en sommar fylld med maraton, vansbrosim, OS och vätternrundor. Oavsett hur idrottsfylld din sommar har varit så är vi nu äntligen tillbaka för att förgylla din fritid med idrott och vad vore väl bättre än att starta med lite psykologfotboll? Inte mycket tycker vi och därför sätter vi igång med den nästa vecka på torsdag, alltså den 6/9, i Rydsskogen. Exakt tid är inte bestämt än, men vi återkommer så fort vi vet mer.

 

Efter fyra gånger ute i Rydsskogen så går vi sedan in i varma sköna Campushallen i början av oktober och då sker en liten förändring; vi är nämligen tillbaka på en söndagstid, detta då vi eftersökt ett åtråvärt 1,5 timmespass. Närmare bestämt så är första tillfället inne den 7/10 från 19:00 till 20:30. Hur hösten ser ut med övriga idrotter ses fortfarande över och en enkät om vad DU vill göra kommer skickas ut snart. Det var allt för den här gången, hoppas att ni är lika taggade som vi på att dra igång igen!

 

Ps. Om ni vill träffa Idrottsutskottet in real life så kom förbi Stimulus grillning ikväll klockan 17:00 i Trädgårdsföreningen.


2012-05-19

Den perfekta dagen

Imorgon är det äntligen dags för Idrottsutskottets volleybollturnering och dagen till ära så förutspår SMHI 22 grader och sol, lite av en perfekt dag helt enkelt. Instruktioner är utskickat till alla lagens kontaktansvariga, men till er som funderar på att bara titta förbi och njuta av denna folkfest så börjar de första matcherna vid 12:30 och turneringen förväntas pågå fram till 18:00. Vi kommer hålla till vid Trädgårdföreningens volleybollplaner så det är bara att komma förbi och se vilket lag som tar hem det åtråvärda priset bestående av presentkort till Bosses glassbar.


2012-05-15

Psykologfotboll på torsdag

Det har varit en del turer fram och tillbaka angående fotbollen nu på torsdag, men nu är det i alla fall till slut bestämt, det blir av! Inte nog med det heller, det blir dessutom årets allra första uteträning. Vi kommer att hålla till på planen i Rydsskogen. En liten detalj dock, vi har fått lov att anpassa tiden lite, så vi börjar redan 16:30 och är sedan klara 18:00 (första 1,5 timmes passet!). Utöver det så vill vi bara säga att vi hoppas att vi ses på onsdagsfikat imorgon.


2012-05-15

Kolhydratsuppladdning

På söndag är det äntligen dags för den årliga volleybollturneringen och för alla anmälda lag så börjar det bli dags att påbörja sin kolhydratsuppladdning. En bra start på den kan vara på onsdagsfikat imorgon, då bjuder nämligen Idrottsutskottet på massa härliga frukter proppade med fruktos. Självklart får fikat förtäras av andra än deltagare i turneringen, kanske för en kolhydratsuppladdning inför något annat eller kanske bara för att frukt är gott. 


2012-05-10

Har du för många kompisar?

Idrottsutskottet skulle vilja påminna om att det börjar närma sig sista dygnet för att skicka in anmälningar till årets volleybollturnering. Just nu har vi sju lag, men vill givetvis ha fler. Vi har insett att det finns många som vill vara med, men som kanske inte riktigt vet med vilka. Känner du att du vill vara med men att du inte vet med vilka av alla dina kompisar du ska bilda ett lag? Gör då så här, skicka in en intresseanmälan till oss i Idrottsutskottet (aleor447@student.liu.se) med namn och kontaktuppgifter så sätter vi i Idrottsutskottet ihop ett lag åt er. Om ni har någon ni absolut vill hamna med så nämn det i mailet så parar vi ihop er med några andra så att ni blir ett helt lag.

 

Se till att maila oss innan lördag så missar ni inte chansen till det åtråvärda priset, värdecheckar till Bosses Glassbar!


2012-05-03

Till alla ni som inte sitter på en buss

När cirka 50 stycken psykologstudenter från Linköping just nu sitter på en buss på väg till Umeå så kan man fråga sig: "Vad händer för alla oss som är kvar i Linköping?". Idrottsutskottets svar är att det är psykologfotboll som vanligt trots att 1/5 av programmets studenter är borta. Så om du inte sitter i en buss på väg till Umeå och saknar planer för kvällen så syns vi i Campushallen ikväll klockan 17:30.


Gå till sida:
[1] [2] [3] [4]
jul 2014 Augusti 2014 sep 2014
Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Inga händelser registrerade idag!

Psykologfotbollen kostar 300:-/termin vilket sätts in på:

Bank: Danske Bank

Clearingnummer: 2489

Kontonummer: 0225439

Glöm inte att markera betalningen med ert LIU-ID. (Mer information finns i ett äldre inlägg här)

 

Fotbollen äger rum i Campushallen varje söndag klockan 18:00-19:30.

 

Frågor eller kommentarer kan skickas via Facebook eller till idrottsutskottet@psykologprogrammet.se.